گچساران

پیام مدیرعامل نفت و گاز گچساران به مناسبت ۱۹ مرداد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران، با صدور پیامی 19 مرداد، روز شهادت تعدادی از کارکنان شرکت نفت گچساران را پاس داشتند.

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، «مهرداد کاهکش» مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، با صدور پیامی، 19 مرداد، روز شهادت تعدادی از کارکنان شرکت نفت و گاز گچساران را پاس داشتند. 

این پیام به شرح ذیل است:

 19 مرداد ماه هر ساله، یادآور شهادت ۷ تن از کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران است که در این روز تاسیسات نفتی واحدهای بهره‌برداری شماره «2» گچساران و بی‌بی حکیمه «1» مورد حمله هواپیماهای متجاوز عراق قرار گرفت.

طی این حمله هوایی کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران فردوس کاظمی، نادعلی زراعتی، سید‌حسین بالدار ، محمد تیموری، علمدار امینی، طاهر کرمی، محمد‌مراد ولی، به جمع  شهیدان هشت سال دفاع مقدس پیوستند.

این خون شهیدان و فرزندان انقلاب اسلامی بود که شجره طیبه رسالت را سیراب نمود  و امروز باید ادامه‌ دهنده راه شهدا باشیم و اجازه ندهیم آرمان‌های شهدا به فراموشی سپرده شود.

اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز دلاور مردی و از جان گذشتگی این شهدای گرانقدر، از خداوند منان برای آبرو و عزت ایران اسلامی و توفیق روز افزون برای همکاران پر تلاشم در شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران دعا می کنم و قدردان خانواده‌ های گرامی این بزرگان خواهم بود و برای دیگر‌ صنعتگران در این شرکت آرزوی موفقیت و پیشرفت مسئلت دارم.

مهرداد کاهکش

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت وگاز گچساران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!