ویژه خبری

تاجگردون: مگر قرار است که مافیا فقط در مجلس باشد، چرا در مجمع تشخیص مصلحت نباشد؟!

بلورگچساران: دیشب جلسه اعضای کمیسیون برنامه وبودجه کشور با مسئولان شهرستانی گچساران وفعالان بخش خصوصی، در سالن فرمانداری گچساران،برگزارشد.

پایگاه خبری،تحلیلی بلورگچساران: علی خوانپایه ،فرماندار گچساران در این نشست که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد،گفت:گچساران به سرزمین آب، آفتاب ، نفت و طبیعت معروف است و ظرفیت های بالایی هم در این شهرستان وجود دارد که کارهای خوبی هم در زمینه زیرساخت ها درسال های اخیر نیز انجام گرفته است.

وی افزود:اهمیت این شهرستان در حوزه نفت و گاز بسیار مهم است درحالی که یک چهارم تولیدات نفت کشور در این شهرستان تولید می شود و دو رودخانه زهره و خیرآباد در ایجاد دو سد بزرگ چمشیر و کوثر نقش داشته اند .

فرماندار گچساران درادامه تصریح کرد:سد کوثر علاوه بر تامین آب شرب بخش های از استانمان ،بخش هایی از استان های جنوبی کشور را هم تامین می کندو سد چمشیر در حال احداث است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد، این سد نیز ماهیت برقابی دارد.

وی بیان کرد:با توجه به تخصیص های آب در بخش کشاورزی نیزاتفاقات خوبی افتاده و قریب ۶۰هزار هکتار زمین دیم دراین شهرستان نزدیک به ۱۲هزار هکتار به آبیاری نوین مجهز شده است که ۱۲هزارهکتار هم در دست بررسی و اجرا دارد.

خوانپایه تصریح کرد:ماشاهد گونه های مختلف گیاهی ،جانوری و تنوع آب و هوایی دراین شهرستان هستیم و در زمینه زیرساخت ها هم، استان به عنوان یک کریدور شمال به جنوب عمل می کند که گچساران نقطه اتصال این کریدور با توجه به نزدیکی به مرزهای آبی و خشکی  است که این امر اهمیت توجه به زیرساخت های حمل و نقل را بیشتر می طلبد.

فرماندار گچساران تصریح کرد:گچساران بالغ بر ۱۳۶هزار نفرجمعیت با مساحتی بیش از ۴هزار و ۶۰۰کیلومتر است ،این شهرستان۳۶۰شهید تقدیم انقلاب کرده که ۷شهید از دوران انقلاب دارد و این شهرستان ۱۰۰نفر آزاده و بیش از ۲هرار نفر جانباز هم تقدیم انقلاب کرده که از افتخارات این شهرستان است.

وی افزود:ظرفیت های خوب و غنی از لحاظ منابع آب ، نفت و گاز در این شهرستان وجود دارد که نیازمند وضع قوانین مناسب و مقرراتی جهت رونق تولید و اشتغال پایدار در این شهرستان دارد.

فرماندار گچساران گفت: از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تقاضامندم که به حوزه زیر ساخت ها دراین شهرستان توجه ویژه داشته باشند ، بسترهای لازم دراین شهرستان فراهم شده است و نیازمندسرمایه گذاری و رونق تولید است و عمده مشکل این شهرستان هم بحث اشتغال جوانان است که نیازمند اصلاح قوانین دست و پاگیر در حوزه سرمایه گذاری در این شهرستان است که می طلبد نمایندگان مجلس در این زمینه تمهیداتی  نیزداشته باشند.

حجت الاسلام عبودی ،امام جمعه باشت در ابتدای سخنانش به شوخی نیز گفت: انگار کسی هم به سخنان ما در این جلسه گوش فرا نمی دهد ،چرا که نمایندگان هم در مجلس گوش نمی گیرند و مدام با هم صحبت می کنند!.

وی افزود:بنده هنوز متوجه نشده ام که موضوع این جلسه چیست؟! و خواهش دارم که در این جلسه حتما برنامه ریزی مطلوبی صورت گیرد و مصوبات و خروجی خوبی داشته باشد؛از وقتی که باشت شهرستان شد به جهتی هم خیلی ضرر کردیم و خواهش داریم اینکه شهرستان باشت هم دیده شود و به باشت هم توجه شود و برخی از جلسات هم درباشت گرفته شود تا مسئولین را هم در آنجا بتوانیم زیارت کنیم.

عبودی تصریح کرد:خواهش ما توجه بیشتر به شهرستان های کوچک و نیز شهرداری های شهرهای کوچک است  و لازم است که آنها را نیز دریابد،چرا که شهرداری های شهرهای کوچک خیلی مشکلات دارند و شهرداری باشت بدهکاری زیاد دارد که اگر همین مشکل در این جلسه رفع شود خیلی هم برد کرده ایم.

عادل امینی از فعالین اقتصادی گچساران در ادامه این نشست گفت:درابتدا تشکرویژه ای داشته باشیم از نمایندگان و اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به دلیل تصویب قانون قطع ربا از وام های که سالیان سال بانک ها برحوزه تولید مستولی کردند.

وی افزود: تشکر می کنم که به فکر ما هم بودیم و این قانون هم متاسفانه بدلیل مافیای قدرت در  شورای نگهبان و در مجمع تشخیص مصلحت نظام متوقف شد،اما ما فعالین اقتصادی اصرار داریم که این قانون به هر طریق در این مملکت، که اگر مردم صاحبان اصلی این مملکت هستند، باید اجرا شود.

امینی تصریح کرد: متاسفانه مافیای قدرت در پس این بانک ها پنهان شده اند و سهام خودشان را از محل وصول پول های نامشروعی که گرفته می شود به راحتی از ما وصول می کنند که انتظار داریم مجددا قانون از سوی مقام معظم رهبری و از دیگر جاهایی که صلاح می دانید به جریان بیافتد برای حمایت از بخش خصوصی.

وی تصریح کرد:رونق تولید در سایه این قوانین  دست و پاگیر از محالات است و شاهد هستیم که فرار سرمایه از زمان بازی ارز در این مملکت چه مبالغی از کشور خارج شد و پیشنهاد می دهیم که اگر چه در منطقه های محروم هستیم اما انتظاراتمان شاید به اندازه خود تهران باشد.

امینی گفت:اگر چه ۶۳٫۷درصد منابع مالی و یا نقدینگی ما در شهر تهران به چرخش در می آید و حدود ۳۶درصد از منابع مالی در سراسر کشور ،اما هیچ انتظاری هم نداشته باشیم که درمناطق محروم رونق تولید ایجاد شود و این اشتغال پایداری که فریاد می زنید از محالات است.

وی افزود:باید پولی که از منابع مختلف در این کشور به گردش در می آید در مناطق محروم به تولید بکار گرفته شود ،در شهر ما ۲۵درصد منابع نفت و گاز است و آقای تاجگردون با سایرهمکاران زحمت کشیدن و فشار آوردند که ۲درصد ۳درصد منظور شد، اما نگفتند آلایندگی برشهر ما ، زمین ما کشاورزی و گوسفندان ما و زحمت های ماست که یکی پس از دیگری از بین می رود.

امینی گفت:خیلی ممنون که از محل سهم فروش این چند درصد اندک را هم برای ما منظور کردید،۲۵درصد نفت و گاز می دهیم و چه مافیای قدرتی پشت این قضیه است که باید خرید اقلام مورد نیاز نفتی را تهرانی ها و یا افراد قدرتمند بگیرند و چرا با تولید کنندگان در این شهر نتوانیم به این مقاصد برسیم و تا کی باید چشم روی هم بگذاریم که باید با توجه به موارد قانونی حق مان را بگیریم.

وی درادامه تصریح کرد:اما در بخش یارانه سلامت نیز توقع داریم که همه را دارو ،آمپول و سوزن نکنید و تولیدات گیاهی ما را به سمت ارگانیک ببرید ،در طول شبانه روزی که در شهر گچساران بازدید داشتید حتما از نعمات و منابع خدادای به چشم دیده اید وسزاوار این هستیم که گیاهان دارویی در این شهرستان به تولید انبوه برسد.

امینی در ادامه اظهارکرد:دنبال انرژی پاک هستیم و توقع این است برای انرژی پاک به دادمان برسید ،آتش سوزی ها در راه و محیط زیست ما هم در خطر است و از همه برای جلوگیری از آتش سوزی یاری می طلبیم و باید در این زمینه فرهنگ سازی صورت گیرد.

وی درادامه گفت:بیمه های فراگیر را در کشور همگانی کنید؛مگر می شود فقط بیمه برای ماشین و ساختمان باشد اما برای کشاورز و عشایری که نتواند گوسفندش را بیمه کند باید زندگی اش نابود شود،وزارت تعاون، تعاونش ازآن ماست و کارش هم از آن ما ، اما پولش مال شما دولتی هاست و اتاق تعاون و اتاق بازرگانی را یکی کنید فقط بنام اتاق ایران.

نصرالله خادمی از فعالین اقتصادی این شهرستان نیز درادامه این نشست اظهارکرد:مشکل اساسی وضعیت پرداخت هاست که به جای پول و ریال، اوراق به ما می دهند که واقعا نظام پیمانکاری را با این اوراق ، واقعا اوراق کرد ؛خداوکیلی تمام پیمانکاران مثل ماشین های قراضه اوراق شدند.

وی افزود:آقایان کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اوراق به ما می دهند با ۱۵درصد سود درصورتی که بانک ها ۳۰درصد سود می گیرندو با ۴۰درصد نظام پیمانکاری این ها را می فروشد که با توجه به این تورم که اگر یک پیمانکار سال گذشته بعضا یک میلیارد تومان طلبکار بوده الان همین رقم ۳۰۰میلیون تومان ارزش و بازدهی ندارد.

خادمی تصریح کرد:خواهش می کنم این وضعیت را با جدیت بررسی کنید ، همه صنعتگران به اندازه نظام پیمانکاری نیروی انسانی در این کشور ندارند و ظرف دو سال گذشته تمام پیمانکاران نیروی انسانی خودشان را به ۲۰درصد رسانده اند درحالی که همه پیمانکاران طلبکار دولتند و الان فهمیدند و می خواهند اوراق ۱۴۰۰بدهند.

وی تصریح کرد: آقایان کمیسیون برنامه و بودجه !هفتاد میلیارد تومان در این مملکت طلبکارم هستم و از کجا بروم بیارم ،روزگذشته از یک شرکت دولتی در اهواز سه ظرفیت آلماتور خریدم در ساعت ۱۱و ۵۱دقیقه و حدود ۷دقیقه بعد پولش را به حسابشان ریختم که می گویند در این چند دقیقه کیلویی ۵۰۰تومان اضاف شده است، و واقعاچطور می شود با این وضعیت کار کرد؟!.

خادمی افزود:اگر به این صورت باشد ،اگر به این اوراق ها باشد و اگر به این وضعیت مالیاتی باشد تمام مشکلات پابرجاست،حدود ۸۰۰نفر در این شهر حسابشان را بسته اند،این یک شهر کوچک است درحالی که  یک پیمانکار رفته است بچه اش را بگذارد مدرسه و کارت بانکی می کشد می بینند موجودی ندارد بعد بانک می گوید دارایی حسابت را بسته است ؛۷۰۰میلیون تومان از دولت طلبکار است و تنها ۵۰میلیون تومان به دارایی بدهکار است.

وی تصریح کرد:از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه خواهش دارم به این نظام پیمانکاری که دارد نابود می شود توجه شود و خواهش دارم چند تا از این پیمانکاران بیایند تا برای همه اعضای مجلس صحبت کنند.

در پایان جلسه غلامرضا تاجگردون گفت: مگر قرار است مافیا فقط در مجلس باشد. چرا مافیا در مجمع نباشد؟ من همین الان در مجمع تشخیص رد صلاحیتم کنند می گویم. قدرت نشسته پشت این موضوع. مراجع ما داد می‌زنند. من در حضور آیت الله‌های مجمع هم گفتم. ما گفتیم اینها ربع مرکب است، آن‌ها هم می گویند ربع مرکب است، پس اینکه رأی نمی‌دهند یعنی چه؟ حتماً مافیا وجود دارد و من یک زمانی می‌گویم کیست. اینگونه نیست که فکر کنیم همه اینها منزه هستند و بقیه منزه العیب هستند. 
وی ادامه داد:  4/5 درصد سهم نفت مفت خوری نیست. این کارخانه نفت و گاز که اگر منفجر بشود حقوق معلم را هم نمی‌توانیم بدهیم. یک مثال ساده می‌زنم. ما دهاتی‌ها شب به گاومان نان می‌دهیم تا صبح شیر بدهد، و شیر به بچه بدهیم بخورد. با این مثال ساده باید لمس کنند و بفهمند. آقای قوامی امروز متوجه می‌شود که این سهم ۴/۵ درصدیعنی چه؟!

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!