ویژه خبری

کمیته امداد شهرستان باشت ۱۰۰ طرح اشتغالزا اجرا کرد

رئیس کمیته امداد باشت گفت: امسال یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی حوزه اشتغال به مددجویان باشتی پرداخت شده است.

 به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، سید عبدالحمید ولی پور گفت: امسال یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی حوزه اشتغال به مددجویان باشتی پرداخت شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) باشت تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۴ نفر از مددجویان  این شهرستان به کاریابی ها برای اشتغال در حوزه های صنعت و خدمات معرفی شده اند.

وی با اشاره به اهمیت کسب مهارت برای توانمندسازی مددجویان تاکید کرد: برپایی آموزش های مهارتی با حضور ۲۹۰ نفر از دیگر خدمات انجام شده این نهاد در راستای توانمندی سازی مددجویان جویای کار در سال جاری بوده است.

ولی پور افزود: خدمات انجام شده حوزه اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) در باشت منجر به خودکفایی ۱۰۰ نفر از مددجویان در سال جاری شده است.

وی خاطر نشان کرد: امسال همچنین ۱۹ میلیارد و ۴۸۷ میلیون ریال تسهیلات بانکی در قالب کارگشایی، مسکن، دانشجویی، درمان و اشتغال به مددجویان زیر پوشش این نهاد در این شهرستان پرداخت شده است.

یکهزار و ۵۳۷ خانوار نیازمند زیر پوشش امداد امام خمینی (ره) شهرستان ۲۲ هزار نفری باشت قرار دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!