گچساران

اهدای نوشت‌افزار به دانش‌آموزان بی‌بضاعت گچسارانی+ تصاویر

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران گفت: به همت گروه‌های جهادی بسیج دانش‌آموزی گچساران،150 بسته کیف و نوشت‌افزار به دانش‌آموزان کم برخوردار این شهرستان اهدا شد.

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، سرهنگ ناصر صالحی، در این خصوص افزود: بدون تردید ایجاد شور و نشاط و انگیزه در دانش‌آموزان و همچنین استفاده از زیرساخت‌های مطلوب، می‌تواند در ارتقای سطح کیفی آموزش و یادگیری دانش‌آموزان مؤثر باشد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران، تصریح کرد: حمایت از دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار شهرستان خود می‌تواند زمینه رشد و موفقیت آن‌ها را فراهم کند، بنابراین گروه‌های جهادی بسیج شهرستان گچساران همیشه و در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، پزشکی، بهداشتی، عمرانی و همچنین بحران‌ها؛ یاری‌رسان نیازمندان و مستضعفان در طول سال و در مناسبت‌های مختلف هستند.

وی افزود: در همین راستا و به مناسبت گرامیداشت روز دانش‌آموز هم تعداد 150 بسته کیف و نوشت‌افزار به همت گروه‌های جهادی بسیج دانش‌آموزی این ناحیه مقاومت و با همکاری خیرین، شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران و سایر دستگاه‌ها تهیه و به دانش‌آموزان بی‌بضاعت این شهرستان اهدا شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران، اظهار کرد: همزمان با ایام بازگشایی مدارس نیز پنج هزار و ۵۰۰ بسته کیف و نوشت‌افزار توسط گروه‌های جهادی ناحیه مقاومت بسیج گچساران، با همکاری خیران و سایر نهادها و دستگاه‌ها تهیه و در اختیار دانش‌آموزان بی‌بضاعت و مناطق کم برخوردار این شهرستان قرارگرفته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تهیه کیف و نوشت‌افزار به دانش‌آموزان بی‌بضاعت و مناطق کم برخوردار این شهرستان نیز ایجاد شرایط مناسب و آبرومندانه برای تحصیل و سوادآموزی دانش‌آموزان این مناطق خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!