ویژه خبری

معاون اقتصادی وزیرکشور: این استان، بیشترین آمار بیکاری را داشته است.

فرماندار شهرستان گچساران به عنوان میزبان این جلسه ضمن عرض خیرمقدم خدمت حضار از همراهی همه مدیران در بازدید روستای آبشیرن تقدیر و تشکر و میلاد حضرت مسیح را نیز تبریک گفت.

عبدالرحیم رحیمی در این جلسه اقدام به معرفی شهرستان گچساران به حضار و معاونت اقتصادی کشور نمود و افزود : این شهرستان دارای شهدای شاخص انقلاب در ۱۹ آبان می باشد، و درحاضر که در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب قرار داریم، تمامی خدمات به نحواحسن در شهرستان گچساران انجام شده است. وی افزود: ما به لحاظ خدمتی همچون آب و برق و گاز هیچ مشکلی نداریم، و در حوزه سد سازی، دو سد کوثر و چمشیر را داریم، که ۸۵ درصد پیشرفت کاری داشته و تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید؛ و اما مشکل اساسی کانال های هدایت سیلاب شهرستان است که لازم است مورد توجه قرار بگیرد.

فرماندار گچساران ادامه داد: قصد آن نداشتم که اول مشکلات را بگویم اما خدمات نظام و نماینده محترم ستودنی است؛ ومشکلاتی دیگری همچون تکمیل نبودن مصلا ،مجتمع فرهنگی و هنری و سیستم فاضلاب  و تجهیزات آتش نشانی شهرستان نیازمند تامین اعتباراست.

رمضان عباسی عضو شورای اسلامی دوگنبدان از اختصاص اعتبارات توسط نماینده مردم گچساران وباشت تشکر کرد؛ ودر خصوص اعتبارات و مسائل پرداخت حقوق کارکنان خواستار تجدید نظر در سیستم اعتبارات شد.

فرماندار باشت در این جلسه ضمن خیر مقدم خدمت حضار گفت:شهرستان باشت بین دو رودخانه زهره و شاه بهرام قرار گرفته و جمعیتی بالغ بر ۲۲۰۰۰ نفر به مساحت ۱۰۶۰ متر مربع دارد.

حسینی به جاده پیچاب در با شت اشاره کرد و گفت :این جاده راه ارتباطی چند روستا می باشد، و با ساخت جاده روند مهاجرت معکوس به روستاهای اطراف آن شروع خواهد شد و معزل بعدی کمربندی باشت و جاده باشت به چرام می باشد که نزدیک ۱۴ کیلومتر جاده بازگشایی شده و به دلیل کمبود اعتبار بلاتکلیف مانده که نیازمند اختصاص بودجه می باشدو بخش مرکزی باشت ۳۵ روستا دارد که آبرسانی آن با تانکر صورت می گیرد و در صورت در نظر گرفتن اعتبار از رودخانه شاه بهرام آبرسانی به این روستاها انجام خواهد شد.

لطف الله موسوی شهردار باشت در این جلسه به مهاجرت بی رویه از شهر به روستا و بالعکس و نبود نیروهای متخصص در شهرداری و عدم به کار گیری افراد در جای خود، دفع زباله شهروندان به صورت سنتی را از مشکلات شهر باشت عنوان کرد.

رئیس آموزش و پرورش باشت به ۱۳۰ مدرسه موجود در شهر باشت اشاره کرد، و گفت: ۵۱ مدرسه و ۸۳ کلاس درس از بخاری نفتی استفاده می کنند و ۵۹ مدرسه فاقد آب، ۳۳ مدرسه فاقد کنتور برق و تعداد زیادی فاقد سرویس بهداشتی می باشد وتعداد بازماندگان از تحصیل ۲۰ دانش آموز در مقطع متوسطه است و آن به دلیل نبود مدرسه در این مقطع می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه خطاب به معاونت اقتصادی وزیر کشور گفت: استان ما از دهه ۷۰ مراحل توسعه خود را آغاز کرد و چند معزل جدی همچون پراکندگی روستاها ،و ۴ شهر با بالای ۲۰ هزار نفر و۱۳ شهر دیگر زیر ۲۰ هزار نفر هستند ،توپوگرافی نامناسب و صعب العبور بودن و هزینه ساخت راه که ۴ برابر سایر استانهاست؛  ورشد آسیب های اجتماعی در استان که به طوری که در رتبه سوم کشور قرار دارد ازجمله ی این مشکلات است.نوروزی در ادامه عنوان کرد:این استان نیازمند عنایات مسئولان محترم می باشد و امیدواریم که بعد از سفر جنابعالی شاهد پیشرفت های این استان باشیم .

مدیر کل کار استان در این جلسه گفت:در بحث کارورزی این استان دارای رتبه ۱۳ بوده و استان صنعتی هم نیستم و تعداد ۳۷۵ کارورز در بخش تحصیلات به کار گیری کردیم و خواهشمندم شرط سنی رابرای جذب کارورز  حذف نمایید چرا که بیشترین مراجعه را از شهرستان گچساران داریم.

شهردار دوگنبدان در این جلسه گفت: شهرداری تاسیس سال ۱۳۴۲ می باشد و برخی مشکلاتی که مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند؛ کمبود و نبود ماشین آلات جمع آوری زباله است.

وی افزود: در این خصوص دست به دامان شرکت نفت گچساران هستیم  و این شهر به صورت خطی است و ۱۱ کیلومتر بلوار داریم و در حال حاضر ۲۴ کیلومتر بلوار ساختیم که نیازمند تامین اعتبار است و بحث دیگر اتوبوسرانی است، که ۱۳ دستگاه اتوبوس داریم که ۱۱ سال است در حال کار هستند و فرسوده شده اند.

ظفری، در بحث کانال هاگفت: ۳۷ کانال داریم که ۲۲ تای آن آسیب دیده است و هر سال ۲ تا را ساماندهی می کنیم و به طول ۳۰ کیلومتر کانال داریم که ۷۸ میلیارد تومان اعتبار احتیاج دارد.وی درادامه افزود: ۱۶۴ هکتار بافت فرسوده داریم که نیازمند یک ایستگاه دیگر آتش نشانی هستیم.

معاون اقتصادی وزیرکشور در این جلسه به عنوان آخرین سخنران، بعداز عذرخواهی از طولانی شدن جلسه، گفت: سفر بنده به دستور جناب رحمانی وزیر محترم کشور بوده است، من دیشب وارد این استان شدم و بخش های بسیاری از این استان خیلی زیباست و منشا تولید اشتغال است.

دین پرست ادامه داد:شناسایی ظرفیت ها ،برررسی آخرین وضعیت پروژه ها،رسیدگی به مشکلات واحد های تولیدی از هدف های سفرهای ماست.و توافقی که ما با استاندار داشتیم مقرر شد مواردی که می توانند ،خودشان حل و فصل کنند.

معاون وزیر کشور خاطر نشان کرد : این استان بیشترین آمار بیکاری در تابستان را داشته که شایسته این وضعیت نیست، و مشکل اینست که هیچ کدام از ادارات یک سند راهبردی در مجموعه خود ندارد. اما خبر های خوبی در راه است و بیش از ۱۷  هزار میلیارد تومان برای طرح های اشتغالزایی در نظر گرفته خواهد شد.

  درپایان، دین پرست، نماینده مردم گچساران و باشت، را یک سرمایه ملی برای این مردم دانست و گفت: ایشان به دلیل نفوذ خوبی که دارد به خوبی این شهر را مدیریت می کند و شهرستان بهمئی به عنوان پایلوت سیاست های اقتصاد مقاومتی در استان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: نرخ بیکاری کشوری ۱۱٫۵در سال گذشته و در سال جدید ۱۲٫۷ شده است و نرخ بیکاری در استان کهگیلویه وبویراحمد به ۱۵  رسیده است.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!