بلورگچساران: به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان گچساران، عصر امروز نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش در سال ۹۸ با حضور علی خوان پایه فرماندار شهرستان، محمد شهبازی سرپرست آموزش و پرورش و دیگر اعضای شورا در سالن کنفرانس برگزار گردید.
در ابتدای جلسه محمد شهبازی سرپرست آموزش و پرورش دستور کار جلسه شامل برگزاری جشن بزرگداشت مقام معلم و دیوار تخریب شده دبیرستان نیایش را قرائت نمود.
وی گزارشی از جلسات و مصوبات جلسه قبل ارائه داد و در ادامه خواستار همکاری بیش از پیش ادارات و نهادهای دولتی با آموزش و پرورش شد.
علی خوان پایه فرماندار شهرستان در سخنانی به اهمیت نقش معلمی و آموزش و پرورش در پیشبرد اهداف و برنامه های نظام اشاره نمود و بیان داشت؛ شایسته است که بقیه نهادها هماهنگی های لازم را جهت برگزاری همایش بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از مقام ” معلم ” انجام داده نه اینکه خود آموزش و پرورش برنامه ریزی نموده و از معلمان تجلیل نماید.








