میزان تسهیلات بانکی طرح نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای احداث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در یاسوج مرکز استان ۳۵۰ میلیون تومان، سایر شهرهای استان ۳۰۰ میلیون تومان و روستاها ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی تعیین شده است.

پایگاه خبری، تحلیلی بلور گچساران: پژمان نیک اقبالی روز چهارشنبه (۲۶ آبان) اظهار کرد: متقاضیان این  تسهیلات بانکی با سود ۱۸درصد و پرداخت ۲۰ساله در شهر یاسوج ماهانه پنج میلیون و۴۰۰ هزار تومان ، سایر شهرهای کهگیلویه و بویراحمد چهار میلیون و ۶۲۹ هزار تومان و روستاهای استان سه میلیون و ۸۵۸ هزار تومان باید قسط پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه فرصت ثبت نام در طرح ملی نهضت مسکن پیش از این تا بیست و هشتم آبان اعلام شده بود اضافه کرد: زمان نام نویسی از متقاضیان این طرح تا پانزدهم آذرماه تمدید شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای شروع طرح جهش تولید مسکن تاکنون ۱۷ هزار و ۳۱۵شهروند استان برای بهره مندی از مزایای این طرح نام نویسی کرده اند.

نیک اقبالی تصریح کرد: معلولان جسمی حرکتی ۲۰ سال به بالا و  نخبگان  ۲۰ سال به بالای دارای گواهینامه از بنیاد نخبگان کشور حتی در صورت مجرد بودن هم می توانند در طرح جدید جهش تولید نام نویسی کنند.

وی افزود: بانوان مجرد بالای ۳۵ ساله که دارای فرزند و سرپرست خانوارباشند نیز می توانند در این طرح نام نویسی کنند.

نیک اقبالی تاکید کرد: سبز بودن فرم «ج» متقاضی به این معنا که از ابتدای انقلاب تاکنون از امکانات دولتی یا یارانه‌ای بخش مسکن و زمین و وام مسکن استفاده نکرده باشد ، متأهل یا سرپرست خانوار بودن و داشتن سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا و نداشتن مالکیت خصوصی املاک یا مسکن از جمله شروط اولیه ثبت نام در این طرح است.

در مرحله اول ثبت نام اطلاعات هویتی سرپرست خانوار یا متقاضی اخذ می‌شود و همچنین متقاضی باید اطلاعات افراد تحت قیمومیت و تحت کنترل خود را درج کند.

واجد شرایط بودن متقاضی بعد از بررسی شرایط وی به او پیامک می‌شود و از آنها خواسته می‌شود که به ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها یا بنیاد مسکن مراجعه حضوری داشته باشند و مدارک سکونت در شهر مورد تقاضا را ارائه دهند.  

مرحله بعد نیز معرفی به بانک عامل و افتتاح حساب سپرده است و در نهایت متقاضی به پروژه‌های در حال احداث ارجاع داده می‌شود.

وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده که تلاش می‌کند حداکثر کمک را به دهک‌های یک تا سه داشته باشد.

بر این اساس برای دهک‌های اول تا سوم، شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر و مسکن روستایی حداکثر مساعدت دولت انجام می شود.

این تسهیلات شامل زمین رایگان ، کاهش نرخ سود تسهیلات ، افزایش میزان وام نسبت به قیمت تمام شده، تخفیف یا معافیت از هزینه‌های خدمات مهندسی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!