کهگیلویه و بویراحمد

افزایش 34 درصدی فوتی های ناشی از تصادفات در استان/ غرق شدن 15 نفر در رودخانه های کهگیلویه و بویراحمد

رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی استان از افزایش 34 درصدی فوتی های ناشی از رانندگی در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، وحدت نژاد اظهار کرد:  تعداد کل ماموریت های انجام شده اورزانس در پنج ماهه سالجاری  11 هزار و 134 ماموریت بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که تعداد 21 هزار و 367 مورده بوده  3.4 درصد افزایش داشته است.

رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی استان با اشاره به آمار غرق شدگی در استان گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون 15 نفر در رودخانه های استان غرق و جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 24 مورد بوده است خوشبختانه  37 ددرصد کاهش داشته است.

وی افزود: از ابتدای سالجاری تا کنون 44 نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 25 مورد بوده است 43 درصد افزایش را نشان می دهد.

وحدت نژاد بیان کرد: کل ماموریت های اورژانس استان در بخش تصادفات در پنج ماهه سالجاری 3 هزار و 983 مورد بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 3 هزار و 572 مورد بوده است 10 درصد افزایش داشته است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در پنج ماهه سالجاری 70 سورتی پرواز در استان انجام شده است که در سال گذشته 63 مورد بوده است و 10 درصد افزایش را نشان می دهد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!