کهگیلویه و بویراحمد

روزانه ۸۰ هزار پرس غذا در مواکب کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد

رئیس ستاد عتبات عالیات کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۸۰ موکب استان در ایام اربعین به زائران و عزاداران عاشورایی خدمات ارائه کردند.  

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، سردار حسن حکمتیان راز به فعالیت‌های مواکب استان در ایام اربعین و دهه پایانی صفر اشاره و عنوان کرد: امسال ۸۰ موکب استان در داخل و خارج کشور پذیرایی زوار امام حسین(ع) در همایش عظیم پیاده‌روی بودند.

رئیس ستاد عتبات عالیات کهگیلویه و بویراحمد افزود: ۹ موکب در پایانه مرزی شلمچه و ۲۴ موکب در کشور عراق شهرهای بصره، نجف، مسیر نجف به کربلا و کربلا به زوار خدمات ارائه کردند.

وی بیان کرد: ۱۲ موکب در گچساران، ۳ موکب در باشت، ۷ موکب در بویراحمد، در مسیر زوار استان‌های یزد و فارس به کهگیلویه و بویراحمد جاده کاکان دو موکب و دو موکب در جاده پاتاوه به دهدشت مستقر بودند.

حکمتیان عنوان کرد: در این مواکب روزانه ۸۰ هزار پرس غذا و ۴۵ هزار قرص نان توزیع شد، ضمن اینکه ۴۵ هزار زائر در مواکب استان اسکان داده شدند.

رئیس ستاد عتبات عالیات کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در این مواکب کارهای خدماتی از قبیل خیاطی، لباسشویی، واکس کفش انجام می‌شد.

وی با اشاره به اینکه همه مواکب پیوست فرهنگی داشتند و کارهای فرهنگی انجام دادند گفت: در سالروز رحلت پیامبر(ص) ۴۰ موکب فعال بود و ۴۰ هزار پرس غذا بین نیازمندان توزیع شد.

حکمتیان عنوان کرد: این موکب در سالروز شهادت امام رضا (ع) فعالند و پخت و توزیع غذا را انجام می‌دهند یا در مسیر مردم از آنها پذیرایی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مواکب استان در تمام مناسبت‌های ملی و مذهبی فعال هستند، گفت: این ظرفیت در بین مواکب استان وجود دارد که هر زمانی که به حضور آنها نیاز باشد و در شرایط بحرانی پای کار بیایند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!