گچساران

جلسه هم اندیشی بین مدیران کل اوقاف و امور کتابخانه‌های استان برگزار شد

جلسه هم اندیشی با موضوع ساختمان وقف شده در شهرستان گچساران بین مدیرکل اوقاف و مدیرکل امور کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، جلسه هم اندیشی با موضوع ساختمان وقف شده در شهرستان گچساران بین حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد و محسن جبارنژاد  مدیرکل امور کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد و کارشناسان مربوطه برگزار شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه با توجه به اینکه بانوی واقف گچسارانی منزلی مسکونی خود را در شهرستان گچساران وقف کرده است مقرر شد ضمن تجلیل از این بانوی واقف و تشکیل جلسه نسبت به تعیین تکلیف موقوفه اقدام و آنرا در سامانه جامع بانک مدیریت اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد ثبت گردد.

«عباس نصیرالاسلامی» با اشاره به فضیلت، ارزش و اهمیت والای وقف، عنوان کرد: این سنت حسنه یک میراث ماندگار و چشمه جاری بوده که تا همیشه ماندگار است.

وی افزود: هر چه قدر سنت حسنه وقف در کهگیلویه و بویراحمد گسترش یابد آثار و برکات متعدد آن نیز به مردم این استان می رسد.

نصیرالاسلامی اظهار کرد: تشویق و ترغیب هر چه بیشتر واقفان کهگیلویه و بویراحمد به سوی مواردی از قبیل ترویج امور قرآنی، رونق ازدواج و تهیه جهیزیه  و کمک به نیازمندان ضرورت دارد.

 وی خاطر نشان کرد: چنانچه سنت حسنه وقف به صورت گروهی و مشارکتی انجام شود تأثیرگذارتر از وقف انفرادی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!