گچساران

انفجار یک منزل مسکونی در گچساران / پنج نفر مصدوم شد

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی گچساران گفت: انفجار یک باب منزل مسکونی در این شهر، سبب مصدومیت پنج نفر از اعضای خانواده شد.

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی گچساران گفت: انفجار یک باب منزل مسکونی در این شهر، سبب مصدومیت پنج نفر از اعضای خانواده شد.

حامد شریفی منش افزود: این حادثه انفجار در محله رادک در ساعت ۳۵ دقیقه بامداد امروز (شنبه) به اورژانس گچساران گزارش داده شد.

وی بیان کرد: اورژانس گچساران با اعزام سه دستگاه آمبولانس در کمترین زمان ممکن در محل حادثه حضور یافتند.
شریفی منش گفت: در این حادثه انفجار یک زن، یک مرد و سه کودک دچار سوختگی شدید شدند.

وی ادامه داد: مصدومان حادثه از سوی نیرو‌های اورژانس به بیمارستان شهید رجایی گچساران اعزام شدند.

شریفی منش تصریح کرد: هم اکنون حال ۲ نفر از مصدومان حادثه وخیم اعلام شده است.


وی با بیان اینکه این حادثه هیچ مورد فوتی به همراه نداشته، اظهار کرد: علت دقیق وقوع این حادثه از سوی کارشناسان در دست بررسی است.


شریفی منش ادامه داد: بر اساس بررسی‌های اولیه کارشناسان، نشت و تجمع گاز شهری سبب انفجار این منزل مسکونی شده است.
    

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!