کهگیلویه و بویراحمد

آتش سوزی بادامستان‌های کهگیلویه مهار شد

رییس منایع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه گفت: بر اثر آتش گرفتن یک دستگاه کمباین در حال برداشت گندم در مزارع کشاورزی مراتع طرح بادامکاری منطقه دره لبک دچار آتش سوزی شد.

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران: رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه با اشاره به وقوع یک فقره اتش سوزی در بادامستانهای منطقه دره لبک این شهرستان گفت: این آتش سوزی با حضور به موقع نیروهای این اداره و مردم مهار شد.

علی کریمی افزود: بر اثر آتش گرفتن یک دستگاه کمباین در حال برداشت گندم در مزارع کشاورزی مراتع طرح بادامکاری منطقه دره لبک دچار آتش سوزی شد.

وی با اشاره به اینکه علت وقوع این آتش‌سوزی‌ها خطای انسانی بوده است تصریح کرد: این آتش سوزی در کمترین زمان ممکن با حضور به موقع نیروها مهار شد.

کریمی بیان کرد: کارشناسان منابع طبیعی در حال پایش منطقه برای پیشگیری از روشن شدن دوباره شعله‌های آتش در این منطقه هستند. وسعت آتش سوزی پس از پایش کارشناسان اعلام خواهد شد.

کریمی بر همکاری همه نهادها در مقابله با اتش سوزی ها تاکید کرد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!