ایران

مشاهده روباه عجیب در یک شهر ایران

روباه شنی یکی از گونه‌های کمیاب و زیبای حیات وحش مناطق حفاظت شده مظفری و پناهگاه حیات وحش رباط شور است که برای چندمین بار طی سالیان اخیر توسط محیط بانان پر تلاش منطقه تصویربرداری شده است.

به گزارش پایگاه خبری بلور گچساران، محیط‌ بانان پناهگاه حیات وحش رباط شور فردوس از یک قلاده روباه شنی در این منطقه تصویربرداری کردند.

 محمد کاظم شکرگزار با اعلام این خبر اظهار کرد: روباه شنی یکی از گونه‌های کمیاب و زیبای حیات وحش مناطق حفاظت شده مظفری و پناهگاه حیات وحش رباط شور است که برای چندمین بار طی سالیان اخیر توسط محیط بانان پر تلاش منطقه تصویربرداری شده است.

وی افزود: این حیوان نسبت به روباه معمولی جثه کوچکتر، اما گوش‌های بلند و پهن‌تری دارد و پنجه‌های حیوان دارای مو‌های بلندی است که آن را از گرمای داغ بیابان محافظت می‌کند. روباه شنی از حشرات و جوندگان کوچک و خزندگان و لاشه حیوانات تغذیه می‌کند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فردوس بیان کرد: شکار به وسیله سگ‌های گله یکی از عوامل اصلی کاهش نسل این حیوان زیباست که نیاز است دامداران و چوپانان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!